Dupa ce am luat in calcul toate propunerile venite fie prin comentarii, fie prin mail, fie la un pahar de vorba, le-am pus toate cap la cap si uite asa a mai aparut o noua varianta a pluginului cu pricina.

ROMANIAN DESCRIPTION

Fara alte introduceri, sa vedem ce s-a schimbat :

  • Am adaugat un meniu pentru fiecare post/pagina , din care se poate dezactiva pluginul pentru postul/pagina respectiva.Acesta este accesibil in momentul in care editati postul/pagina cu pricina si il gasiti in sidebar-ul din dreapta.
  • Am adaugat suport pentru Gravatar, astfel puteti alege daca vor fi afisate numele vizitatorilor sau avatarele acestora.
  • Am adaugat optiuna de a personaliza butonul formularului cu ce text doriti.
  • Formularul nu mai apare daca sunteti logati ca admin
  • Am adaugat o bucatica de script care sa deschida/inchida lista vizitatorilor, pentru o integrare cat mai buna in tema propriului blog.

NOTA : Cei care au downloadat initial pluginul de pe serverul local (adica nu de pe wordpress.org), atunci cand veti updata pluginul , wordpress-ul va crea un folder nou .Astfel daca dupa update constatati ca aveti 2 variante ale pluginului, pur si simplu stergeti-o pe cea care inca va anunta ca exista o varianta noua a pluginului( respectiv cea care inca arata versiunea : 0.1 ).Nu se pierde absolut nicio setare.Inconvenientul vine de la un “underscore” care trebuia sa fie cratima (visitors_notify -> visitors-notify).

Acestea fiind zise, tin sa  mutumesc tuturor pentru suportul oferit si de asemenea pentru feedback-ul primit, care de multe ori face mai mult decat pare  ;-)

In continuare puteti lasa propunerile/probleme voastre (legate de plugin  :mrgreen: )  la aceasta pagina si daca timpul si consideratia va lasa, sa dati un vot pluginului pe pagina de wordpress.

Pentru download (daca nu folositi update-ul automat, sau nu aveti o versiune anterioara a acestuia) , pluginul il gasiti aici

Mai jos vedeti si noul “look” al pluginului.


ENGLISH DESCRIPTION:

Changes on version 0.5 :

  • Added a spam security for blogs that allow anonymous comments
  • Added a meta box option  when  submiting your articles/pages , to disable the plugin on article/pages you wish so.
  • Added an option for setting the form button text.
  • Added Gravatar suport.
  • Added a piece of script to hide/show the visitors list.


NOTE: If you previously downloaded the plugin from the local server (cuvintealese.ro), when you update it’s likely that you’ll end up with 2 versions of the plugin, one updated (v0.5) and one still not updated (v.01).If so just delete the not updated version (v0.1) from your wordpress  blog. Nothing is lost, is completely safe, this inconvenient is due to a missplaced underscore in the folder name of the plugin,  wich was suposed to be a hypen, so wordpress won’t recognize that folder and thus will create a new one with a hypen.Sorry for that !


All opinions and suggestions are welcome , so feel free to drop a comment ;)

Below you can see the plugin in action, enjoy !


Pages: 1 2